Over ons

Woninginrichting Van Vliet, Gouda

In onze knusse showroom aan de rand van het centrum van Gouda adviseren wij u op persoonlijke wijze de vele mogelijkheden op het gebied van wonen. En dat doen we al meer dan 25 jaar. In al die jaren hebben wij dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd.

Wenst u een trendy inrichting, een romantische of een klassieke, van Vliet Wonen is van alle markten thuis. Bekende en minder bekende merken hebben wij in ons assortiment: Parade, Desso, Luxaflex, Quickstep, Forbo, ADO, maar ook Inside Revolution, Balterio, Rainbow en Vadain. Allemaal hoogwaardige producten waar wij volledig achter staan.

Om u ongestoord deskundig te adviseren, hebben wij zelfs de mogelijkheid u ‘s avonds (op afspraak) te ontvangen of te bezoeken. Naast een vertrouwd advies garanderen wij u dat de volledige verzorging door professionele stoffeerders uitgevoerd wordt. Om er voor te zorgen dat er niets mis kan gaan, komen wij vooraf gratis bij u thuis meten. Op deze wijze bent u er van verzekerd dat uw tapijt, marmoleum, laminaat, maar ook uw gordijnen, vitrages, binnen en buiten zonwering perfect gestoffeerd en geplaatst wordt.

Kom naar onze showroom of maak een afspraak voor de avonduren.

U bent van harte welkom!